ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

Naši partnerji - od 2014

Lepše je sodelovati z drugimi, saj skupaj zmoremo več! Spoznajte naše partnerske organizacije in nekatere naročnike naših storitev.
Naši partnerji so pomembni, saj z njimi zmoremo več.

S Socialno Akademijo smo povezani že pred uradnim nastankom Jezikovnega Mesta od leta 2014. Pomagali so nam organizirati prve tečaje Popotniške španščine. Podpirajo nas na naši jezikovni poti in nam stojijo ob strani, kadarkoli jih potrebujemo.

Kakšne tečaje ob zelo priljubljenih terminih izvedemo tudi v njihovih učilnicah. Pri njih snemamo avdio knjige, z njimi smo posneli tudi video serijo Tujec v Sloveniji, ki pomaga tujcem, da se lažje naučijo slovenščino.

Prava popotniška agencija, ki nam stoji ob strani že od začetka leta 2016. Skupaj organiziramo tečaje španščine za popotnike in skupaj potujemo. Kako je bilo v Mehiki maja 2022, si lahko preberete tukaj: Potuješ v Mehiko?

Latinsko društvo združuje Latinoameričane v Sloveniji in vse, ki so povezani s Slovenijo. Skupaj organiziramo različne dogodke kot so Hablamos Español , tečaje slovenščine za špansko govoreče, skupaj si delimo stojnice na dogodkih in si med seboj pomagamo pri projektih.

Naša direktorica Bojana Petkovič je članica podjetniške skupine BNI Mostovi in sodeluje z globalno organizacijo BNI - Business Networking International.

Z drugimi podjetniki in podjetnicami v skupini sodelujejo na različnih področjih in si med seboj pomagajo.

Podpiramo popotnika Katarino in Roka na njunih potovanjih. Pri nas lahko tudi kupite njun zemljevid, kjer si označujete kraje, kjer ste že potovali in kam še nameravate potovati.

Katarina in Rok sta tudi delila svojo izkušnjo, kako sta se pri nas učila španščino.

Foto agencija Sportida pod vodstvom Vida Ponikvarja nam dela te čudovite fotografije naše ekipe, ki jih lahko občudujte na naši spletni strani. Z Vidom in njegovo ekipo smo tudi sodelovali pri snemanju video serije Tujec v Sloveniji.

Z društvom Impro smo sodelovali pri snemanju video serije Tujec v Sloveniji. Čudovita izkušnja z obema glavnima igralkama in tudi zelo smo bili zadovoljni z odzivnostjo in dobrim sodelovanjem z Mistral Majer.

Potujemo in se izobražujemo. Pri nas člani popotniškega združenja dobite lahko posebne ugodnosti pri popotniških tečajih.

S skupino Etri smo organizirali Tečaj znakovnega jezika 2022.

naši partnerji
naši partnerji
Vam je prispevek všeč?
Delite ga na socialnih omrežjih