ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

O JEZIKOVNEM MESTU

V Jezikovnem Mestu delujemo učitelji in prevajalci, Slovenci in rojeni govorci. Diplomirali smo iz jezikov, ki jih poučujemo in nekaj časa živeli v tujini. Zelo radi potujemo in bisere tujih kultur in doživetij prinašamo na učne ure. Imamo več-letne izkušnje s poučevanjem in prevajanjem

Razvili smo program in ga tako optimizirali, da potrebujete veliko manj časa, da spregovorite v tujem jeziku in kaj kmalu tekoče govorite in pišete. Ko se začne tečaj, vstopite v nov vznemirljiv svet, kjer se znanje in veščine krepijo spontano.

Učitelji so v času programa tudi tutorji, ki vam pomagajo, da ostanete v stiku z jezikom tudi v času med enim in drugim srečanjem. Oblikovali smo e-učilnice, kamor shranjujemo dodatna gradiva, sestavljamo vaje in vas obveščamo o zanimivostih.

Na področju prevajanja zagotavljamo kakovost. Vsak prevod pregledajo izkušeni lektorji. Da boste dobili res kakovosten prevod, nam ga pošljite takoj, ko je možno in spoštujte predpisane roke, da bomo tudi mi lahko opravili svoje delo kvalitetno. Če je možno, pošljite dokumente v wordu ali podobnem formatu za urejanje besedila.

Bojana
slovenščina, španščina, češčina
Moja strast je učenje novih jezikov, svoje navdušenje prenašam na svoje tečajnike in tečajnice. Ker sem zelo ustvarjalna, v svojem prostem času razvijam in oblikujem nova didaktična gradiva in raziskujem nove pristope, kako v čim krajšem času na čim bolj enostaven način naučiti komunicirati in razmišljati v tujem jeziku.
Karmen
Francoščina, Poljščina
Sem zelo komunikativna, nasmejana in ustvarjalna oseba, ki se med poučevanjem vedno trudi tuji jezik vtisniti čim bolj v srca učencev. Menim, da poučevanje tujih jezikov ne temelji samo na prenašanju golega znanja, temveč na komunikaciji, dobrih odnosih, sproščenem vzdušju in ustvarjanju prostora, kjer sta vsako vprašanje in napačen odgovor sprejeta.
Barbara
Španščina, Slovenščina
¡Hola! Sem Slovenka rojena v Argentini. Z družino smo se preselili v prelepo Slovenijo, ko sem imela 12 let. Pri učenju španščine najraje uporabljam različne materiale, igre, kartice, ... ker se mi zdi, da se najlažje učimo, ko je učenje zabavno in zanimivo. Pri meni so ure sproščene in polne kulturnih zanimivosti, ki te še dodatno privabijo k učenju jezika.
Tanja
Italijanščina
Ljubiteljica vsega tistega, kar razgiba misli in telo. Svoje otroštvo in zgodnjo mladost sem preživela v stiku z italijansko kulturo, ki je pustila odločilen pečat na poti spoznavanja in oblikovanja. Poučevanje italijanščine skušam prilagoditi zahtevam posamezne skupine, vsekakor pa s pridihom italijanske kulture, literature in glasbe, njihovega vsakdana, navad in razvad. Sreča
Abimael
Portugalščina
Sem Brazilec, rodil sem se v mestu Belém do Pará, na severu Brazilije. Portugalščino in angleščino sem študiral na državni univerzi Pará. Študij sem končal leta 2004. Na tej univerzi sem delal kot profesor jezikov od 2005 do 2012. Poučeval sem tudi angleščino na treh jezikovnih šolah v mojem mestu.
Monika
Španščina, slovenščina
Sem ljubiteljica španskega jezika in kulture. Moj sanjski poklic je poučevanje. Moje ure so sproščene in zabavne, tečajniki pa so motivirani k napredku.
Isabella
Angleščina
I’ve always loved helping people learn new things – especially where languages are concerned. I was born in England so I’m a native speaker and I firmly believe that a language is learned best through conversation. I’ve discovered that what many people need most is encouragement and a stress-free environment to learn in and to remember how much you already know.
Mateja
Angleščina, španščina
Jeziki so me že od nekdaj privlačili. Imela sem srečo, da sem bila doma že od malih nog v stiku s španščino, saj je moja mama iz Argentine. Tako mi je bil ta jezik že od nekdaj domač in ljub. Ljubezen do angleščine pa se je prebudila kasneje, v srednji šoli, ko sem se tudi odločila, da mu želim s španščino ob boku nameniti kar pomemben del svojega življenja. Všeč mi je, ker lah
Erika
Slovenščina
Slovenistka, oboževalka Ivana Canakarja in ljubiteljica kave. Rada potujem, spoznavam različne kulture in se učim novih jezikov. Sem pisateljica in pesnica, rada tudi rišem. Prihajam iz Dolenjske, zadnjih nekaj let pa živim v Ljubljani. Obožujem svoj jezik, zato znanje o njem z velikim veseljem prenašam naprej.
Janja
Nemščina, Slovenščina
Sem diplomirana nemcistka in sociologinja. Nemščina me spremlja že od otroških let. Naučila sem se je preko nemških televizijskih programov. Ljubezen do poučevanja in nemščine me je pripeljala do študija nemščine in sociologije na Filozofski fakulteti. Poučevanje jezika me izredno veseli, veselje do učenja novega jezika pa želim posredovati tudi svojim tečajnikom.
Lučka
Korejščina
Prvič sem Južno Korejo obiskala kot turistka. Takrat sem se takoj zaljubila v njeno kulturo, hrano in jezik. Na fakulteti sem svojo ljubezen do korejščine združila z ljubeznijo do literature. Svojim učencem bi rada na zanimiv in zabaven način posredovala svoje znanje, da bodo lahko skupaj z mano, in kasneje tudi sami, odkrivali lepote Koreje in korejščine.
Anja
Slovenščina
Sem Anja, energična in nasmejana diplomirana slovenistka, ki rada širi znanje med ljudi. Predvsem mi je v veselje poučevanje slovenščine, saj lahko tako ljudem predam, kar obvladam. Njim pa omogočim, da se sporazumevajo tudi v slovenščini in lažje razumejo slovenskega sogovornika.
Veronika
Italijanščina, angleščina
Eden izmed lepših spominov na otroštvo je zagotovo gledanje italijanskih risank, ki so pripomogle, da sem se med odraščanjem navdušila nad italijanskim jezikom. Tekom študija sem vzljubila še njihovo bogato kulturo, zgodovino in književnost. Želim, da se tečajniki na urah počutijo sproščeno in med učenjem jezika ponovno odkrijejo otroka v sebi.
Neža
slovenščina, španščina
Sem Neža in poučujem slovenščino in španščino.Sem odprta, komunikativna in ustvarjalna. Jeziki mi predstavljajo veliko strast in z veseljem se učim novih. S slovenščino sem obkrožena že od rojstva, s španščino pa že 8 let, kar me je pripeljalo tudi do študija obeh jezikov. Učenje mi predstavlja nov izziv ter hkrati možnost, da predstavim svoj materni jezik tujcem.
Eva
slovenščina
Sem Eva, diplomirana slovenistka in študentka pedagogike in andragogike. V poučevanju sem našla velik izziv in zadovoljstvo, predvsem zaradi vsega novega znanja, ki ga pridobim. Trudim se prisluhniti vašim potrebam in spodbujati čim aktivnejše sodelovanje.
Giuseppe
Italijanščina
Iščeš zaposlitev in rad/a poučuješ jezike? 
Kontaktiraj nas in se nam pridruži v Jezikovnem Mestu, kjer lahko tvoja kontribucija naredi veliko spremembo! 
KONTAKTIRAJ NAS

Trenutno nisem online a odgovorim v najkrajšem možnem času.

Živjo!
Potrebuješ pomoč?
Vprašaj me tukaj.
Začni pogovor
chat