ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

O JEZIKOVNEM MESTU

V Jezikovnem Mestu delujemo učitelji in prevajalci, Slovenci in rojeni govorci. Diplomirali smo iz jezikov, ki jih poučujemo in nekaj časa živeli v tujini. Zelo radi potujemo in bisere tujih kultur in doživetij prinašamo na učne ure. Imamo več-letne izkušnje s poučevanjem in prevajanjem

Razvili smo program in ga tako optimizirali, da potrebujete veliko manj časa, da spregovorite v tujem jeziku in kaj kmalu tekoče govorite in pišete. Ko se začne tečaj, vstopite v nov vznemirljiv svet, kjer se znanje in veščine krepijo spontano.

Učitelji so v času programa tudi tutorji, ki vam pomagajo, da ostanete v stiku z jezikom tudi v času med enim in drugim srečanjem. Oblikovali smo e-učilnice, kamor shranjujemo dodatna gradiva, sestavljamo vaje in vas obveščamo o zanimivostih.

Na področju prevajanja zagotavljamo kakovost. Vsak prevod pregledajo izkušeni lektorji. Da boste dobili res kakovosten prevod, nam ga pošljite takoj, ko je možno in spoštujte predpisane roke, da bomo tudi mi lahko opravili svoje delo kvalitetno. Če je možno, pošljite dokumente v wordu ali podobnem formatu za urejanje besedila.

Bojana
angleščina, španščina, češčina
Moja strast je učenje novih jezikov, svoje navdušenje prenašam na svoje tečajnike in tečajnice. Ker sem zelo ustvarjalna, v svojem prostem času razvijam in oblikujem nova didaktična gradiva in raziskujem nove pristope, kako v čim krajšem času na čim bolj enostaven način naučiti komunicirati in razmišljati v tujem jeziku.
Karmen
Francoščina, Poljščina
Sem zelo komunikativna, nasmejana in ustvarjalna oseba, ki se med poučevanjem vedno trudi tuji jezik vtisniti čim bolj v srca učencev. Menim, da poučevanje tujih jezikov ne temelji samo na prenašanju golega znanja, temveč na komunikaciji, dobrih odnosih, sproščenem vzdušju in ustvarjanju prostora, kjer sta vsako vprašanje in napačen odgovor sprejeta.
Abimael
Portugalščina
Sem Brazilec, rodil sem se v mestu Belém do Pará, na severu Brazilije. Portugalščino in angleščino sem študiral na državni univerzi Pará. Študij sem končal leta 2004. Na tej univerzi sem delal kot profesor jezikov od 2005 do 2012. Poučeval sem tudi angleščino na treh jezikovnih šolah v mojem mestu.
Iščeš zaposlitev in rad/a poučuješ jezike? 
Kontaktiraj nas in se nam pridruži v Jezikovnem Mestu, kjer lahko tvoja kontribucija naredi veliko spremembo! 
KONTAKTIRAJ NAS

Trenutno nisem online a odgovorim v najkrajšem možnem času.

Živjo!
Potrebuješ pomoč?
Vprašaj me tukaj.
Začni pogovor
chat