ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

S spletno platformo 3x hitreje do tujega jezika

Kje najdemo gradivo za učenje tujega jezika? Na spletu, v učbenikih, na video platformah in na socialnih omrežjih je ogromno materiala za učenje tujih jezikov. In ravno to zmede ljudi, ki si želijo izboljšati znanje in ne vejo, kje začeti, kaj uporabiti, kako se lotiti, da dosežejo svoj cilj. Imajo strah pred govorjenjem v tujem jeziku in pred tem, da bodo naredili napako, da ne bodo našli ustreznih besed, da bodo naredili napake v zapisovanju.

SOL

Na naših jezikovnih tečajih v živo in preko videokonference smo opazili, da tečajniki potrebujejo snov, ki je zanje relevantna, uporabna in da je ta predstavljena jasno, strukturirano in da imajo veliko možnosti za vaditi - tako “dril” vaje, kjer se vadijo predvsem oblike besed in bolj napredne in zahtevne naloge, kot tudi bralno razumevanje, slušno razumevanje, vaje za izgovorjavo, ter pridobivanje relevantnega besedišča, ki ga znajo takoj uporabiti v stavku.

Kako vam lahko mi pomagamo?

Najprej tečajnike brezplačno testiramo, da ugotovimo, kaj že znajo in kaj si želijo znati, torej kakšen je njihov cilj, nato jim priporočamo program, ki je zanje najbolj ustezen in priporočamo metodo, ki jih bo najhitreje pripeljala do cilja.

Ena izmed takih metod je tudi samo-učenje s pomočjo naše platforme SOL (study-online-language).

Pripravili smo program, ki tečajnike korak za korakom pripelje do znanja jezika na določeni stopnji. Program je dostopen tukaj.

Na platformi si lahko ogledamo razlagalne video posnetke, kratke filmčke ali video serijo, kjer se preko zgodbe naučimo novih besed, izgovorjave, uporabe v realnih situacijah.

Primer iz spletne platforme SOL za učenje slovenščine na 1. stopnji:

Jasna struktura je predstavljena na plakatih, kjer se s pomočjo kompatibilnih barv in podpornega slikovnega gradiva snov hitro shrani v naše možgane.

Izgovorjavo lahko vadimo s pomočjo zvočnih posnetkov. Vso to znanje pa uporabimo v več kot 100 vajah na posamezni stopnji. Na platformi najdemo tudi popularne pesmi znanih glasbenih izvajalcev, ki so povezane z obravnavano snovjo, saj nam grejo nove besede skozi melodijo v lažje v uho. 

Primer iz spletne platforme SOL za učenje angleščine na vseh stopnjah:

Glej in poslušaj video o uporabi platforme SOL:

Ko sami predelamo snov, za katero bi sicer izgubljali dragoceni čas in denar na dolgih razvlečenih tečajih, se dogovorimo z učiteljem tutorjem za eno srečanje v živo ali preko videoklica, kjer skozi konverzacijo in pogovor v ciljnem jeziku dokažemo svoje znanje in ga dopolnimo. Človeški stik je neprecenljiv vir prenosa znanja. 

Odločimo se lahko tudi za 20 ur tečaja v skupini ali 10 ur tečaja individualno preko video klica ali v živo (če vam to lahko zagotovimo v vašem kraju), da imamo več priložnosti za živi stik z jezikom in za več konverzacije na temo, ki jo obravnavamo na naši platformi. Cene skupinskih tečajev najdete tukaj.

Zagotavljamo vam, da če boste namenili samostojnemu treningu najmanj 20 ur individualnega dela in najmanj 1 uro z učiteljem, boste zagotovo sposobni govoriti in pisati o obravnavanih temah v vašem ciljnem jeziku.

Primer iz spletne platforme SOL za učenje slovenščine na 1. stopnji:

Za koga je primerno?

😁 Primerno je za popotnike, ki so že na potovanju ali pred potovanjem in želijo samostojno na hitro usvojiti uporabne fraze in osnovno besedišče.

😁 Za naš program se odločajo tudi podjetniki, ki imajo zelo raznolik urnik in pravijo, da nimajo časa za redno obiskovanje jezikovnih tečajev, ampak raje v prostih minutkah odprejo platformo in se učijo sami, v svojem ritmu.

😁 Naš program je zelo koristen za vse, ki si želijo pridobiti uradni certifikat za svoje znanje.

😁 Naša platforma je zelo obiskana s strani tečajnikov, ki radi preizkušajo novosti in so v koraku s časom. Prav tako pa se nimajo potrpljenja ozirati na predznanje in sposobnosti drugih sošolcev, ampak raje napredujejo hitreje v svojem ritmu ali pa si vzamejo več časa, da res razumejo snov brez hitenja in primerjanja z ostalimi.

😁 Primerno je za vse, ki o sebi mislijo, da niso talentirani za jezike. Prijazni tutorji jih vodijo korak za korakom, da v jeziku res začnejo uživati in zanje to ni več travma.

😁 Platformo uporabljajo mladi, ki želijo v šoli napredovati hitreje ali taki, ki učitelja ne razumejo in potrebujejo dodatno razlago na drugačen, bolj sodoben način.

😁 Primerno je za mamice na porodniškem dopustu, ki si res ne morejo vzeti časa za obiskovanje rednih tečajev v živo, ampak po drugi strani si želijo narediti tudi nekaj za svoj jezikovni napredek v prostih trenutkih, ko dojenčki spijo ali jih sprehajajo ali ko sedijo na klopci v parku.

Primer iz spletne platforme SOL za učenje angleščine na 3. stopnji:

Za koga ni primerno?

☹️ Ni primerno za osebe, ki se ne želijo naučiti tujega jezika.

☹️ Ni primerno za osebe, ki se težje samodisciplinirajo in ne vstrajajo vsaj 21 ur.

☹️ Ni primerno za osebe, ki se radi učijo samo v interakciji z ljudmi.

☹️ Ni primerno za osebe, ki nimajo redne internetne povezave ali nimajo pametnega telefona oziroma računalnika, ki je povezan z internetom.

☹️ Ni primerno za osebe, ki si ne bojo vzele 20 ur svojega življenja za osebni jezikovni napredek.

Če pa želiš preizkusiti platformo, razišči brezplačne demo učilnice, program in kupi vsaj eno poglavje že samo za 12 EUR.

Vam je prispevek všeč?
Delite ga na socialnih omrežjih