ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

PRIJAVI SE BREZPLAČNO
Naša znamka je bila razvita z željo, da omogočimo učenje NEMŠČINE kjerkoli in kadarkoli. Naše poslanstvo je približati izkušnjo, doživljanje in komuniciranje v NEMŠČINI na lahkoten, igriv in enostaven način.

Nemščina je priljubljen jezik med poslovneži, med zaposlenimi v mednarodnih podjetjih in med podjetniki, ki poslujejo s tujino. Je strukturiran jezik, ki se ga hitreje naučimo, če se ga naučimo na pravilen način. Več kot znaš nemško, bolj te pritegne, da jo izpopolniš, da si vedno bolj samozavesten pri rabi tega zelo pomembnega evropskega jezika.

NAUČIMO SE SKUPAJ

Imamo izjemno paleto programov in učnih modulov, vključno z našo lastno razvito učno, družabno igro Lingopoly, ki pomaga pri učenju prav vsem!

LINGOPOLY

Naučili vas bomo vsega, kar potrebujete, od abecede pa vse do tega, da se boste lahko odlično odrezali v tekočem pogovoru v službi, turizmu, priložnostnem klepetu ali spoznavanju novih ljudi.

Ponujamo različne ravni, od začetne, vmesne in napredne stopnje.

TEST

Naša najnovejša in najhitrejša metoda učenja je samoučenje preko lastne spletne platforme (SOL).

SOL
ŽELIM POIZKUSITI

RESNIČNI PRIMERI TEČAJNIKOV

Z možem se seliva v Nemčijo, saj sva dobila tam novo službo. 

V srednji šoli sva se učila nemško, ampak je nisva nikoli zares znala niti je ne uporabljava. Zdi se nama, da nisva za jezike. Nikoli nama ni šla dobro. Pa še nemški členi die, der, das so prava mora. Nikoli ne vem, katerega spola so besede. Saj se veselim selitve v Nemčijo, ampak nemščina se mi zdi trenutno največja ovira. Ko pomislim na šolske ure nemščine, dobim kar cmok v grlu. Ali nama lahko kako pomagate?  

Seveda vama lahko pomagamo! To, kar vidva potrebujeta, je sproščen individualni tečaj nemščine v paru, z najboljšo učiteljico, ki vama bo skozi zanimive vsebine izvabila najprej tisto zaspano znanje, ki ga imata nekaj zadaj v malih možganih, hkrati pa vama pomagala, da znanje, ki ga že imata in tisto, ki ga bosta na novo pridobila, uporabljata skozi pogovor. Trenirala bosta v varnem okolju, brez zunanjih pritiskov in mrkih pogledov. S členi se kar naenkrat ne bosta obremenjevala, ampak jih bosta vadila skozi igro. Pridobila bosta takšno samozavest za govorjenje v nemščini, da nihče ne bo posumil, da nista iz Nemčije.

REZERVIRAJTE TERMIN

Naša znamka je bila razvita z željo, da omogočimo učenje tujih jezikov kjerkoli in kadarkoli. Naše poslanstvo je približati izkušnjo, doživljanje in komuniciranje v nemščini.

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Zakaj se je vredno učiti nemščine?

Velikokrat se bodoči tečajniki odločijo za učenje nemščine, ko se vrnejo s potovanja, saj so ugotovili, kako pomembno in koristno bi bilo znanje lokalnega jezika.
Razlog je tudi selitev ali iskanje boljše zaposlitve.
Nekateri ga potrebujejo zaradi dela in poslovanja z nemško govorečimi ljudmi.
Otroci se učijo drugih vsebin, ki jih v šoli ne počnejo, delajo na uporabi jezika skozi pogovor in krepijo možganske povezave.
Nekateri gledajo serije, filme ali poslušajo glasbo v nemščini in ker že veliko razumejo, želijo svoje znanje prenesti iz pasivne v aktivno obliko.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Kje potekajo tečaji nemščine?

Ponujamo tečaje v živo na naši lokaciji Vojkova 58, Ljubljana - Bežigrad.

Tečaje ponujamo tudi na spletu - uporabljamo aplikacijo Zoom. To omogoča tečajnikom, da se povežejo s katere koli lokacije.

Pri izbiri individualnih tečajev lahko učitelj poučuje tudi pri vas v podjetju ali doma.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Zakaj izbrati Jezikovno Mesto?

Preprosto zato, ker ponujamo ogromno načinov učenja. Spletno obliko lahko poskusite brezplačno! Ponujamo brezplačne teste; imamo celotno spletno platformo za e-učenje in nekatere naše prve ure se prav tako ne zaračunajo. 

Lahko se tudi najprej obrnete na nas in povprašate za več informacij. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati popoln tečaj glede na vaše potrebe.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Kaj potrebujem za spletni tečaj nemščine?

Dobro internetno povezavo.
Računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon.
Video kamera (v / na vaši napravi).
Slušalke z mikrofonom ali vgrajena naprava.
Dostop do aplikacije Zoom ali dostop od odjemalca iz brskalnika.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Kaj potrebujem za tečaj nemščine v živo?

Med tečajem prejmete mapo, kamor shranite delovne liste.
Pri nekaterih tečajih se uporablja učbenike, ki jih lahko kupite sami ali naročite pri nas.
Beležnica, pisala.
Veselje do učenja.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Je ceneje, če se odločim za večurni paket nemščine?

Da, če že ob vpisu veste, da imate dovolj časa in da se želite zelo dobro naučiti tujega jezika, vam svetujemo, da na začetku izberete paket z več urami, tako da dobite popust 20 - 120 EUR.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Kdo uči nemščino?

Učitelji tujih jezikov in materni govorci. Vsi učitelji pri nas najprej opravijo temeljit razgovor, pošljejo učno pripravo, opravijo demo lekcijo, se udeležijo internega izobraževanja in na začetku imajo mentorja, ki spremlja kakovost poučevanja. Med letom organiziramo tudi več notranjih in zunanjih izobraževanj. Naše tečaje vodijo empatični in simpatični, pozitivni učitelji, ki niso predavatelji, ampak moderatorji tečajev, saj ne govorijo, ampak spodbujajo tečajnike, da govorijo več kot oni. Tečajnike vodijo k tekočemu pogovoru v nemščini. Predvsem je pomembno, da imajo tečajniki pozitivne izkušnje z jezikom, ki se ga učijo. Na koncu uspešnost vedno preverimo tudi z anketo.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Kdo prevaja v in iz nemščine?

Prevajalci in učitelji. Lektorji so izvorni govorci teh jezikov.
CENA PREVODA

Kako sem lahko v stiku s kulturo in jezikom tudi zunaj tečaja nemščine?

Spremljate naša družbena omrežja Facebook in Instagram, kjer vsak teden objavljamo zanimiva dejstva o tujih jezikih in kulturah.
Preberete naš blog in se naročite na glasilo, kjer se vedno naučite nekaj novega o jeziku, kulturi in potovanjih.
Na spletnem dnevniku so tudi seznami dobrih pesmi, ki jih lahko poslušate prek YouTuba, ter seznam filmov in serij, ki so vredni ogleda.
Poleti se lahko udeležite Poletnega tabora v Bohinju, kjer ves dan uporabljate jezik, poleg tega pa ste v naravi, v sproščenem okolju z dobro družbo novih ljudi.
S svojim učiteljem in skupino se odpravite na pot v deželo, kjer se govori ta jezik.
Rešujete interaktivne vaje, poslušate zvočne posnetke na našem portalu SOL, ki jih dobite v paketu z jezikovnim tečajem.
Lahko naročite jezikovne kartice Lingopoly in igrate družabne igre, kjer se naučite novega besedišča ali utrjujete znanje nemščine na višjih ravneh.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Ali lahko tečaj nemščine plača moje podjetje?

Seveda. Vendar nas na to spomnite pred začetkom, ob prijavi.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Koliko stanejo tečaji nemščine?

Cena tečaja je odvisna od paketa najetih ur. Cene so med 7,5 - 9 EUR / 45 minut za skupinski tečaj in med 25 - 36 EUR / 45 minut za individualni tečaj.
CENA SKUPINSKEGA TEČAJACENA INDIVIDUALNEGA TEČAJA

Ali lahko brezplačno preizkusim tečaj nemščine?

Če vas zanima učenje v skupini, vas bomo o tem obvestili preko obrazca, ko se prijavite za naslednjo uro brezplačne skupinske predstavitve. Če se prijavljate sredi leta, vas vabimo, da se brezplačno udeležite enega srečanja v obstoječi skupini in ugotovite, ali je to prava skupina za vas.

Za individualni tečaj vam ponujamo brezplačno 30-minutno srečanje z učiteljem, kjer se tudi nekaj naučite in se pogovorite, kakšen program želite. To brezplačno srečanje ni zavezujoče za udeležbo na tečaju.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Kaj se bomo naučili na tečaju nemščine?

Pred prijavo na tečaj vam omogočimo dostop do programa tečaja, kjer lahko preberete vsebino in cilje.
ŽELIM SE PRIJAVITI

Kdaj se lahko odjavim s tečaja nemščine?

Do 14 dni po pisni potrditvi, da se boste udeležili tečaja. Odjava pozneje ni mogoča. Vse finančne obveznosti je treba poravnati ne glede na (ne)udeležbo.
ŽELIM SE PRIJAVITI

ZANIMIVI PROGRAMI PO VAŠI MERI:

  • Skupinski splošni tečaj za odrasle 20 urne, 40 urne in 80 urne.
  • Osvežitveni tečaj in konverzacija.
  • Priprava in testiranje za pridobitev potrdila o stopnji A1-C1.
  • Skupinski kratki 12 urni popotniški tečaji.
  • Individualne ure - vsebina in pristop sta povsem osredotočena na vas in vaš razvoj, urnik je prilagodljiv - po dogovoru z učiteljem.
  • Poslovni jezik.
  • Lahko izbirate med online tečaji, kjer se lahko priklopite na tečaj od kjerkoli in tečaji v živo v Ljubljani, kjer je dinamika bolj neposredna.
  • Skupinski celoletni tečaj za otroke 50 urni.
  • Jezikovno varstvo na domu (jezikovna varuška).

       Pokličite nas na +386 30 773 677 za brezplačni svetovalni pogovor!

Imamo učitelje, ki naravnost obožujejo širiti znanje in izkušnje v nemščini.

Spoznaj učitelje in našo ekipo.
ZAKAJ JEZIKOVNO MESTO?

POVPREČNA GOOGLE OCENA, POLNIH

5.0

420
+
zadovoljnih strank
5
+
let na trgu
16
nivojev učenja
5
zaključenih poletnih taborov
Nahajamo se v centru Slovenije
Prijazno okolje za učenje

Tečaji nemščine

Nemščino učimo v učilnicah, na spletnih tečajih, v živo, individualno, za otroke, popotnike, starše, podjetja, izpite ...

Ponujamo tudi prevode v in iz nemščine ter številne druge jezike.

PREPRIČAJTE SE

MNENJA ZADOVOLNIH TEČAJNIKOV

4.8
Na podlagi 53 ocen
google

Best language school in Ljubljana and the whoke Slovenia with total orientation onto the students need

google

Probably one of the best options for a quick and convenient start to Slovenian language studies. Friendly and skilled teachers, cozy classrooms, good prices, and many options on how to design your own course: from offline group lessons to self-studying on the school's online portal. 5/5, recommend!

google

Tečaj Popotniška španščina je zakon - preizkušeno v praksi :P

google

I would highly recommend Jezikovno Mesto to anyone interested in learning Slovenian. My teacher was Bojana, she is a very thoughtful teacher, her lessons were engaging, useful and she was very patient with everyone in class and always encouraging us to try. I learned something from every class, plus had a lot of fun dong it.

google

Na tečaju se je ogromno naučilo ob sproščenem vzdušju. Le tako naprej.

google

Really enjoying my weekly Slovenian lessons with Martin. Bojana and Barbara have been awesome with all communications helping me to achieve my goals of learning the Slovenian language. I highly recommend!

OK, ŽELIM SE PRIJAVITI

Preizkusite naše BREZPLAČNE teste, kjer lahko izboljšate svoje znanje in naredite korak bližje, da postanete dobro podkovani govorci nemščine.

NIVOJI ZNANJA

Ponujamo raznovrstne možnosti učenja za različne težavnostne stopnje. Na voljo so prav vsem!

A1

Razumemo in uporabljamo znane vsakodnevne izraze in osnovne fraze. Lahko odgovarjamo na vprašanja o osebnih podatkih.

A2

Razumemo stavke in pogosto uporabljene izraze, ki se nanašajo na področja, ki so bolj pomembna.

B1

Razumemo in komuniciramo jasno ter razločno. Tekoče izražamo mnenje, počutje, potrebe … Samostojno se vključimo tudi v spontani pogovor.

B2

Razumemo glavne ideje kompleksnega besedila o konkretnih in abstraktnih temah, vključno s tehničnimi razpravami na svojem področju specializacije.
Želite več? Prijavite se in hitro vas bomo usmerili.
PRIJAVI MEPROGRAM
Po uspešno zaključenem tečaju si boste prislužili certifikat, s katerim boste lahko izkazovali vaš nivo znanja.

Naše zadnje aktivnosti na Facebook-u ...