ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

Jezikovno mesto učitelji

USPEŠNO IZPOLNJEN OBRAZEC!

Obrazec ste uspešno izpolnili.
Odgovorimo vam v roku 24 ur, med delavniki.
Po potrebi, preverite tudi mapo SPAM.

ZADNJE OBJAVE IZ NAŠE FACEBOOK STRANI

pred 15 ur

Do you know some positive sides of e-learning? We are sharing some with you today: 1) it is fun 🥳, 2) you save time ⏰, 3) save money 💰, 4) we offer individual help 👩‍🏫, 5) you can learn at your own pace 💆. Cool, right? 😎 Try some chapters of chapter 1 for learning Slovene on our platform: https://www.study-online-language.com/en/e-ucilnice/e-slovenscina/

pred 3 dnevi

📢 ZADNJA MOŽNOST za Black friday popuste Ujemi BLACK FRIDAY popuste tik preden se ponudba izteče. 😅 👉 Kodo s popusti lahko izkoristiš SAMO še danes, 25. 11. 2022. Kupiš lahko tečaj za naslednje leto, darilo za najdražje, bon za tečaj tujega jezika, ... 📢 Koda za popust (20 eur) v Jezikovnem Mestu je CRNIPETEK22. Za nakup jo lahko izkoristiš tukaj: https://jezikovno-mesto.si/nakup/ Kateri jezik boš izbral/a?

pred 3 dnevi

📢 DANES – BREZPLAČNA predstavitvena ura korejščine Poslušaš BTS, K-pop in ti je všeč korejski jezik? 😍 Pridi na brezplačno predstavitveno uro korejščine za mlade in se na zabaven način nauči nekaj osnovnih fraz v korejščini. Ura bo potekala danes, v petek, 25. 11. 2022 ob 15:30 online. Na uro se prijavš s klikom na https://jezikovno-mesto.si/dogodek/brezplacna-predstavitvena-ura-korejscine-za-mlade/.

pred 3 dnevi

Končno je petek in s tabo ponovno delimo čudovito misel, ki jo je napisal Albert Einstein. 🍂 Lep in čim bolj izpolnjen vikend želi, Ekipa Jezikovnega Mesta

pred 4 dnevi

📢 SAMO še DANES IN JUTRI Ujemi black friday popuste tik preden se izteče konec tedna. 😅 👉 Kode s popusti lahko izkoristiš SAMO še danes, 24. 11. 2022 in jutri, 25. 11. 2022. Kupiš lahko tečaj za naslednje leto, darilo za najdražje, bon za tečaj tujega jezika, ... 📢 Koda za popust (20 eur) v Jezikovnem Mestu je CRNIPETEK22. Za nakup jo lahko izkoristiš tukaj: https://jezikovno-mesto.si/zanima-me/ Kateri jezik boš izbral/a?

pred 4 dnevi

Danes je zahvalni dan (eng. Thanksgiving day). Za kaj smo hvaležni? 🍂 V Jezikovnem Mestu smo hvaležni za vse naše učitelje, ki s srcem poučujejo tuje jezike in za tečajnike, ki z nami preživljate popoldneve ter dokazujete, da je učenje tujih jezikov lahko zabavno. HVALA. 😊 Za kaj si pa ti hvaležen/hvaležna? Zapiši v komentar. Zanimive informacije o zahvalnem dnevu smo zbrali v članku, ki ga najdeš na 👉 https://jezikovno-mesto.si/blog/thanksgiving-torej-zahvalni-dan/.

Trenutno nisem online a odgovorim v najkrajšem možnem času.

Živjo!
Potrebuješ pomoč?
Vprašaj me tukaj.
Začni pogovor
chat