ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

Tečaj Italijanščina za začetnike (A1) v živo

28.02.2024 - 05.06.2024
18:15 - 20:30
Jezikovno Mesto, Ljubljana

Vas zanima italijanski jezik, kultura in umetnost? Imate željo, da se izrazite v jeziku, ki je sinonim za strast, eleganco in bogato zgodovino? Potem vas vabimo, da se nam pridružite na našem razburljivem tečaju: italijanščina za začetnike, v živo.

Kaj lahko pričakujete na našem tečaju:

  • Profesionalni Učitelji: Naši izkušeni učitelji vam bodo pomagali osvojiti italijanski jezik skozi zabavno in učinkovito učno izkušnjo.
  • Interaktivne Učne Ure: Poglobili se boste v italijanski jezik s pomočjo interaktivnih vaj, dialogov in priložnosti za prakso.
  • Kultura in Tradicija: Ne boste se učili samo jezika, temveč tudi razumeli italijansko kulturo, običaje in način življenja.
  • Praktične Veščine: Naučili se boste praktičnih jezikovnih veščin, ki vam bodo koristile pri potovanju, poslovanju ali preprosto v vsakdanjem življenju.

Ne zamudite priložnosti, da se podate na to jezikovno potovanje v svet italijanskega jezika. Ne glede na to, ali se želite naučiti za potovanje, poslovne priložnosti ali osebno zadovoljstvo, je italijanščina prava izbira.

Začetni tečaj je namenjen ljubiteljem italijanščine in popotnikom, ki še nimajo predznanja. Tečaj bo potekal ob sredah od 18:15 do 20:30  v živo v naših učilnicah (Jezikovno Mesto, Vojkova c. 58, Ljubljana).

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

 

LOKACIJA

PRIJAVA:

Za dogodke