ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

Tečaj Italijanščina B1 v živo

27.02.2024 - 04.06.2024
16:30 - 18:45
Jezikovno Mesto, Ljubljana

Vas zanima italijanski jezik, kultura in umetnost? Imate željo, da se izrazite v jeziku, ki je sinonim za strast, eleganco in bogato zgodovino? Potem vas vabimo, da se nam pridružite na našem razburljivem tečaju: italijanščina za napredne uporabnike na stopnji B1.

Kaj lahko pričakujete na našem tečaju:

  • Profesionalni Učitelji: Naši izkušeni učitelji vam bodo pomagali nadgraditi italijanski jezik skozi zabavno in učinkovito učno izkušnjo.
  • Interaktivne Učne Ure: Poglobili se boste v italijanski jezik s pomočjo interaktivnih vaj, dialogov in priložnosti za prakso.
  • Kultura in Tradicija: Ne boste se učili samo jezika, temveč tudi razumeli italijansko kulturo, običaje in način življenja.
  • Praktične Veščine: Utrdili boste praktične jezikovne veščine, ki vam bodo koristile na potovanju, poslovanju ali preprosto v vsakdanjem življenju.

Ne zamudite priložnosti, da se podate na jezikovno potovanje v svet italijanskega jezika.

Tečaj na stopnji B1 je namenjen ljubiteljem italijanščine in popotnikom, ki imajo predznanje. Tečaj bo potekal ob ponedeljkih od 16:30 do 18:45  v živo v naših učilnicah (Jezikovno Mesto, Vojkova c. 58, Ljubljana).

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

 

LOKACIJA

PRIJAVA:

Za dogodke