ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

Tečaj slovenščine za Slovane A1 (online)

10.10.2023 - 06.06.2024
17:15 - 18:45
Online - Zoom

Tečaj slovenščine za Slovane A1 bo potekal ob torkih in četrtkih od 19.00 do 20.30 (online). Učiteljica je Slovenka.

Na našem 40-urnem spletnem tečaju slovenščine za začetnike boste dobili dostop do gradiv in brezplačen dostop do naše spletne platforme Study online language.

Na spletnem tečaju slovenščine za začetnike vas bomo naučili vsega, kar potrebujete, od osnovnih izrazov pa vse do tega, da se boste lahko izražali v tekoči slovenščini v službi ali pri spoznavanju novih ljudi.

Imamo zelo dobro razvit program slovenskega jezika za tujce, s katerim tečajnikom pomagamo, da se korak za korakom učijo slovenščine in pri tem uživajo. Ne smemo jih že na začetku zasuti z vsemi pravili in končnicami.

V ospredju je komunikacija, nove besede, s katerimi gradimo povedi, le s konkretnimi primeri v dialogih in v stavkih pa jim pomagamo s pravili, kot z bližnjicami do vse pravilnejših izrazov. Tečaji potekajo online.

 

Če te zanima izpolni spodnjo prijavnico. Upam, da se srečamo pri učenju slovenščine 🙂

 

Cena:

za 10 ali več prijavljenih = 210 EUR

za 5 prijavljenih = 333 EUR

 

Počinjemo s online tečajem slovenskog jezika za Slovane na razini A1 (Slovene online course for slavic a1). Tečaj će se održavati utorkom i četvrtkom od 19:00 do 20:30 (online). Učiteljica je Slovenka.

U našem 40-satnom online tečaju slovenskog za početnike dobit ćete pristup materijalima i besplatan pristup našoj online platformi Study online language.

Na online tečaju slovenskog za početnike naučit ćemo vas svemu što trebate, od osnovnih izraza do toga da se možete izražavati na tečnom slovenskom na poslu ili pri upoznavanju novih ljudi.

Imamo vrlo dobro razrađen program slovenskog jezika za strance, s kojim studentima pomažemo da korak po korak nauče slovenski jezik i uživaju u njemu. Ne bismo ih trebali zatrpati svim pravilima i završecima od samog početka.

U prvom planu je komunikacija, nove riječi kojima gradimo rečenice, samo konkretnim primjerima u dijalozima i rečenicama, a pomažemo im i pravilima, kao prečacima do sve ispravnijih izraza. Tečajevi se održavaju online.

Ukoliko ste zainteresirani, ispunite prijavnicu ispod. Nadam se da se vidimo 🙂

 

Cijena:

za 10 ili više prijavljenih = 210 EUR

za 5 prijavljenih = 333 EUR

PRIJAVA:

Za dogodke