ENGLISH ONLY?
ENGLISH ONLY?
Jezikovno mesto logotip

JEZIKOVNO MESTO

Tečaj: Italijanščina A1.2 online

28.02.2024 - 05.06.2024
19:00 - 20:30
Online - Zoom

Vas zanima italijanščina, kultura in umetnost? Imate željo, da se izrazite v jeziku, ki je sinonim za strast, eleganco in bogato zgodovino? Potem vas vabimo, da se nam pridružite na našem razburljivem tečaju italijanščine!

Kaj lahko pričakujete na našem tečaju?

  • Profesionalni učitelji: Naši izkušeni učitelji vam bodo pomagali usvojiti italijanski jezik skozi zabavno in učinkovito učno izkušnjo.
  • Interaktivne učne ure: Poglobili se boste v italijanski jezik s pomočjo interaktivnih vaj, dialogov in priložnosti za prakso.
  • Kultura in tradicija: Ne boste se učili samo jezika, temveč tudi razumeli italijansko kulturo, običaje in način življenja.
  • Praktične veščine: Naučili se boste praktičnih jezikovnih veščin, ki vam bodo koristile pri potovanju, poslovanju ali preprosto v vsakdanjem življenju.

Ne zamudite priložnosti, da se podate na to jezikovno potovanje v svet italijanskega jezika. Ne glede na to, ali se želite naučiti za potovanje, poslovne priložnosti ali osebno zadovoljstvo, je italijanščina prava izbira.

Začetni tečaj je namenjen ljubiteljem italijanščine in popotnikom z osnovnim predznanjem. Tečaj bo potekal ob sredah od 19:00 do 20:30 preko spleta.

👉🏻 Cena: 333 EUR za 40 ur

 

Se vidimo kmalu!

Ci vediamo presto!

PRIJAVA:

Za dogodke